sdílet Chata Oso na Facebooku
Chata Oso česká verze  Chata Oso slovenská verzia  Chata Oso english version  Chata Oso deutsch version

Chata Oso Oravice, Oravice Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Chata Oso Oravice, Oravice ubytování, Meander Oravice park, termální koupaliště Oravice:


Chata Oso je v prevádzke od roku 2003. Nachádza sa v prekrásnom a tichom prostredí Oravy v turisticko-rekreačnej oblasti s názvom Oravice. Len 120 metrov od chaty je novootvorený relaxačno-zábavný areál Meander Park, ktorý ponúka široké možnosti trávenia voľného času. Hostia si môžu vybrať zo širokej ponuky vonkajších ale aj krytých bazénov s termálnou vodou. Medzi ďalšie lákadlá patria rôzne vodné atrakcie ako napríklad perličkové sedadlá či gejzír a umelé vlny v plaveckom bazéne.

Okolie chaty poskytuje počas celého roka výborné možnosti pre oddych. Priaznivcov turistiky lákajú v lete najmä Západné Tatry – Roháče, Juráňova dolina s výrazným kaňonom, ale aj okolie Oravskej priehrady a k nej priľahlá Babia Hora. V zimnom období si môžu návštevníci vybrať spomedzi viacerých lyžiarskych vlekov. Len 200m od chaty je Meander Ski Park vhodný pre rodiny s deťmi, ktorý však uspokojí aj náročných lyžiarov. V 5km vzdialenej obci Vitanova sa nachádzajú ďalšie dva vleky a ľahko dostupné je aj lyžiarske stredisko Roháče-Spálená vzdialené od chaty 21km.

Chata Oso ponúka svojím návštevníkom ubytovanie v priestranných a vkusne zariadených izbách, ktoré ponúkajú hosťom maximálny komfort. Sociálne zariadenia a sprcha sú na každom poschodí. Hostia majú k dispozícii aj dve kuchynky s chladničkami a rýchlovarnými kanvicami. V prípade nepriaznivého počasia ale i večer príde vhod miestnosť so satelitnou televíziou, ohnisko s grilom a krytým sedením či posedenie pri krbe.

Parkovanie pre hostí je zdarma na uzavretom parkovisku v areáli chaty, vďaka čomu je ubytovanie v zariadení vhodné aj pre väčšie skupiny návštevníkov a motorkárov.

Stravovanie je individuálne. V okolí chaty je viacero reštauračných zariadení, ktoré ponúkajú široký výber chutných jedál.

ATRAKCIA! Kŕmenie vysokej zveri v blízkosti chaty.



Typy pokojů
1 lůžkový2 lůžkový3 lůžkový4 lůžkový5 lůžkový
110211

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, lednice, CD přehrávač, TV, DVD, sat, společná plně zařízená kuchyně, Krb, Koupelna na podlaží, WC na podlaží

Základní informace: úschovna jízdních kol, nekuřácké místnosti, parkovací plocha v areálu, uzamykatelné parkoviště, domácím zvířatům vstup povolen

Počet podlaží: 2

Nadmořská výška: 800

Popis okolí: V tichom lesnom prostředí.

Doporučená trasa bus: Trstená-Oravice, Zuberec - Oravice

Doporučená trasa vlak: Kražovany -Trstená

Doporučená trasa auto: Trstená-Vitanová - Oravice, Podbiež - Zuberec - Oravice

Dostupnost střediska:


Centrum název: (200 m)

Autobusové nádraží název: Trstená (16 km)


Vlakové nádraží název: Trstená (16 km)

Zastávka MDH: Oravice (200 m)

Obchod: (200 m)

Termální lázně: (200 m)

Stravování:



Restaurace: Chata Oravice , otvorené od 9:00 do 22:00 (počet míst 50)

Restaurace: Chata Lux, otvorené od 9:00 do 22: (počet míst 40)

Restaurace: Meander park , od 10:00 do 22:00 (počet míst 50)

Služby:



Sportovní možnosti:
Bowling, Půjčovna kol (200 m), Sportovní hala (16 km), Fittness (16 km), Tenisové kurty (500 m), Jízda na koni (25 km), Hotelový lyžařský vlek (200 m), Bazén venkovní (200 m), Bazén krytý (200 m), Bazén krytý vyhřívaný (200 m), Sauna (500 m), Kuželky (16 km), Fotbalové hřiště (8 km), Půjčovna lodiček (30 km), Billiard (200 m), Lyžařská škola (6 km), Elektronické šipky (16 km), Solárium (500 m), Lyžařský vlek (200 m), Půjčovna lyží (200 m), Běžkařské trasy (200 m), Půjčovna sportovního vybavení (200 m), Cyklotrasy
V prípade nepriaznivého počasia, ale i večer príde vhod miestnosť so satelitnou televíziou, ohnisko s grilom a krytým sedením či posedenie pri krbe. Príjemnú atmosféru Vám na požiadanie urobí ľudová muzika v tradičných goralských krojoch, či adrenalínová hra paintballu.

Konferenční kapacity:

Ceník ubytování:


Datumza osobu
1.1-31.1210-11


Měna: EUR

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují ubytování a turistické poplatky za 1 osobu /noc
Sleva / poplatky: Letná sezóna - Pevné lôžko: 9 EUR / osoba / 1 noc (pobyt v dĺžke dve a viac nocí) 10 EUR / osoba / 1 noc (pobyt len na jednu noc) Zimná sezóna - Pevné lôžko: 10 EUR / osoba / 1 noc (pobyt v dĺžke dve a viac nocí) 11 EUR / osoba / 1 noc (pobyt len na jednu noc) Vianoce a Silvester: Cena dohodou (záleží od dĺžky pobytu a počtu osôb) Prenájom celého objektu: Objekt s kapacitou 10 lôžok - 105 eur / objekt / noc Objekt s kapacitou 24 lôžok - 210 eur / objekt / noc

Fotogalerie (12):


Chata OsoChata OsoChata Oso
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com