sdílet TERMÁLNE KÚPELE Veľké Losiny hotel Eliška na Facebooku
TERMÁLNE KÚPELE Veľké Losiny hotel Eliška česká verze  TERMÁLNE KÚPELE Veľké Losiny hotel Eliška slovenská verzia  TERMÁLNE KÚPELE Veľké Losiny hotel Eliška english version  TERMÁLNE KÚPELE Veľké Losiny hotel Eliška deutsch version

TERMÁLNE KÚPELE Veľké Losiny hotel Eliška Velké Losiny, Velké Losiny ubytovanie

Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite

Popis:


Hotel Eliška - TERMÁLNÍ LÁZNĚ - Kúpele Velké Losiny...


Objavte kúzlo Termálnych kúpeľov Veľké Losiny - Termálne kúpele Veľké Losiny patrí medzi najstaršie a najznámejšie moravské kúpele s dlhoročnou tradíciou - história Termálnych kúpeľov Veľké Losiny. Majú sláva ako pre liečebné výsledky a jedinečné sírne termálne pramene, tak pre svoju príjemnú polohu v podhorí Hrubého Jeseníku. Príroda dala Veľkým Losinám do vienka liečivé termálne pramene, ktoré majú blahodarné účinky na pohybový aparát a nervovú sústavu. Ich teplota sa pohybuje okolo 36 ° C a losinská balneoterapia ich využíva k liečebným kúpeľom a napájanie vnútorného i vonkajšieho bazéna, ktoré dopĺňa celý rad kúpeľných, relaxačných a wellness procedúr.

Hlavný kúpeľný hotel Eliška **** Termálne kúpele Veľké Losiny: Kúpeľný hotel Eliška ponúka ubytovanie kategórie superior v 46 úplne nových izbách a apartmánoch. Priamo v tejto budove Dvojposteľová izba - Kúpeľný hotel Eliškajsou tiež 2 moderné reštaurácie, luxusné kaviareň, recepcia, vnútorný termálny bazén a nový balneoprevádzka. Hotel s najkrajší polohou vo Veľkých Losinách sa nachádza v samom srdci kúpeľov uprostred kúpeľného parku. Rozsiahla rekonštrukcia zachovala domu jeho ráz aj pôvodné krásu a ponúka VŠETKY SLUŽBY POD JEDNOU STRECHOU.

Hlavný kúpeľný hotel Eliška **** Termálne kúpele Veľké Losiny - Izby & Apartmány: Dvojlôžková izba superiorHlavní kúpeľný hotel Eliška ponúka komplexné služby pod jednou strechou a vysoký štandard ubytovania v 46 elegantných a všetkým komfortom vybavených izbách a apartmánoch. Celková kapacita hotela je 100 lôžok.

Termálne kúpele Veľké Losiny - ubytovanie:

Izby superior: Všetky izby sú vybavené TV a satelitom, wifi alebo LAN internetovým pripojením, mini-barom, kúpeľňou s Jednoposteľová izba superiorvanou alebo sprchou a WC, sušičom na vlasy. Balkóny, terasy alebo prístelky parí k niektorým izbám. U niektorých izieb oceníte nádherný výhľad do kúpeľného parku. Všetky izby sú nadštandardne vybavené.

Izby pre handicapovaných hostí: Kúpeľňa so sprchovacím koutemDvoulůžkové izby vybavené rovnako ako u ostatných izieb s tým, že umožňujú bezbariérový pohyb v izbe. Sociálne zariadenie plne prispôsobené potrebám týchto hostí.

Apartmán superior: Hotel ponúka 2 apartmány s nádherným výhľadom a terasou. Sú vybavené 1 spálňou a 1 obývacou izbou s rozkladacou sedacou súpravou, kúpeľňou (sprcha) s WC, sušičom na vlasy, LCD TV, satelitom, telefónom, wifi prípojkou na internet, mini-barom.

Typy pokojů
1 lůžkový2 lůžkovýapartmánpřistýlkahandicap
539242

Vybavení pokojů: pokoje s balkonom, koupelna s vanou, koupelna se sprchou, WC na pokoji, trezor, lednice, Klimatizace pokojů, TV, telefon, pripojenie internetu, sat, minibar, detská postieľka k dispozícii, fén

Základní informace: výťah, bezbariérový prístup, sekretárske služby, pranie a žehlenie, klimatizace, Informační služba, lékařská služba v dosahu, platený hotelový transport, úschovňa cenných predmetov, parkovacia plocha v areáli, masážní studio, pedikúra, Internetové připojení k dispozici, reštaurácia

Platební karty: EuroCard/MasterCard, Maestro, Visa

Počet podlaží: 4

Nadmořská výška: 406 m n m

Popis okolí: Poloha Termálnych kúpeľov Veľké Losiny v podhorí Hrubého Jeseníku je priamo ideálne pre rôzne športové aktivity v lete aj v zime. Vzhľadom k bohatej histórii tohto kraja tu nájdete množstvo historických pamiatok ako napr. Jedinečnú dochovanou funkčné Ručné papiereň, Losinský zámok, ktorý je spojený s neblaho preslávenými čarodejnickými procesy alebo siedmy div ČR prečerpávacie elektráreň Dlouhé stráně.

Dostupnost střediska:

Kúpeľné služby:



Popis lázeňského zařízení: Nabídka lázeňských a wellness procedur: V hlavním lázeňském komplexu Eliška se nachází nový balneoprovoz, který navazuje na vnitřní termální bazén. Hlavní část balneoprovozu tvoří 8 speciálních multifunkčních van, ve kterých probíhají léčivé koupele v termální sirné vodě. Špičkové lázeňské pracoviště na nejvyšší evropské úrovni nabízí klientům maximální komfort, intimní prostředí a individuální přístup. Dále jsou tu masérny, místnosti na zábaly, ordinace pro lékaře a zdravotní personál. K dispozici klientům je i tělocvična, kde probíhá skupinové léčebné cvičení a zázemí pro individuální cvičení a elektroléčbu.

Termální lázně: Velké Losiny - Termální lázně s jedinečnými termálními sirnými prameny, které blahodárně působí na pohybový aparát. Odborná lázeňská péče, balneoprovoz na evropské úrovni, komfortní ubytování, vynikající kuchyně, komplexní služby pod jednou střechou, jedinečné venkovní termální koupaliště.

Jedinečné venkovní termální koupaliště v České republice: TIP na celodenní výlet za zdravím do venkovního termálního koupaliště ve Velkých Losinách. Přijeďte se vykoupat v léčivé termální sirné vodě, která příznivě působí na pohybové, nervové, respirační, kožní a oběhové nemoci. Zveme Vás strávit příjemné chvíle v termální sirné vodě uprostřed krásné přírody lázeňského parku se vzrostlými stoletými stromy a vzácnými dřevinami z celého světa.

V areálu termálního koupaliště Vám jsou k dispozici dva bazény s termální vodou, malý dětský bazén a velký plavecký bazén. V letních měsících plánujeme do areálu venkovního termálního koupaliště umístit dětské hřiště. K dispozici jsou návštěvníkům areálu termálního koupaliště šatny a dva stánky s občerstvením, které nabízejí teplé a studené nápoje, zmrzlinu, cukrovinky.

Přímo u areálu termálního koupaliště zastavuje také Lázeňský expres - vláček, který Vás proveze po okolí Velkých Losin. Můžete navštívit zajímavá místa a dozvědět se něco o historii tohoto lázeňského města, které je známé nejen lázněmi, ale i díky zámku, ruční papírně a čarodějnickým procesům. S lázeňským expresem můžete využít obědové trasy do Wellness hotelu Diana a ochutnat zde vynikající kuchyni.

Lázeňský expres zastavuje u : Zámku Velké Losiny, Ruční papírny, Hotelu Praděd, venkovního termálního koupaliště, hlavní budovy termálních lázní Eliška, U Rybníku v lázeňském parku, Wellness hotelu Diana a vrací se zpět k zámku.

Lázeňské služby: Dětská léčebna, Lázeňský hotel / dům, Lázeňské sanatorium, Wellness hotel, Lázně

Procedury léčení: Komplexná liečba v dome, Kúpeľná starostlivosť dorastu, Stálá služba sestry, Kúpeľná starostlivosť deti, Pitný režim, Terénne kúry, vychádzkové trasy, Inhalácia, Elektroliečba, Klimatoterapia, Suchá plynová kúpež, Plynové injekcie, Parafinoterapia, Rehabilitačné plávanie, Liečebný telocvik v bazéne, Liečebný telocvik, Vírivé kúpeľe, Masáže, Podvodné masáže, Reflexné masáže, Prísadové kúpele, Prírodný termálny kúpež, Ultrazvuk, Vodoliečba, Prírodný sírny kúpež

Vyšetřovací výkony: Vstupné a výstupné lekárske vyšetrenie, Kontrolné lekárske vyšetrenie, Vstupné lekárske vyšetrenie vrátane poučenia pacienta

Přírodní léčivé zdroje: Vody sírné, Vody termálne

Léčba nemocí indikace: Onkologické, Obehové ústrojenstvo, srdca a ciev, Nervové, Pohybové ústrojenstvo, Pooperačné, poúrazové stavy a rekondície, Kožné choroby a popáleninové stavy, Nemoci neurologické

Ostatní druhy léčby: Akupunktura, Spánok, Relaxačné prechádzky, Klimatoterapie

Kúpeľné pobyty:


Název: Komplexní kúra


Číslo: 097

Popis: Komplexní kúra: Lepší než všechny léčby světa je prevence ... Lázeňský léčebný pobyt pro Vás, kteří trpíte různými zdravotními problémy, odborně vedený rehabilitačním týmem a lékařem lázní.

Podvodní masáž se zábalemDoporučujeme Vám min. 14-ti denní pobyt zaměřený na nemoci: nemoci pohybového ústrojí, nemoci nervové

Program pobytu 8 dnů/7 nocí: 7x ubytování požadované kategorie, 7x plná penze, vstupní lékařské vyšetření při minimálně 14denním pobytu kontrolní a závěrečné vyšetření, BONUS: 7x 60 min. vstup do vnitřního termálního bazénu, až 18 léčebných procedur za týden stanovených lékařem

U dlouhodobě se léčících osob doporučujeme předložit od ošetřujícího lékaře stručnou charakteristiku zdravotního stavu, včetně sdělení o trvale užívaných lécích.

Počet dnů: 8

Cena pobytu:
DatumKúpeľný domjednoposteľovádvojlôžkováApartmaMěna
29.4 - 2.10Hotel Eliška560490525 (Apartment)€ 
3.10 - 30.10Hotel Eliška490455490€ 
31.10 - 18.12Hotel Eliška390360390€ 
2.1 - 26.2Hotel Eliška390360390€ 
27.2 - 23.4Hotel Eliška490455490€ 
29.4 - 2.10Vila Gazárka455420455 (Apartment)€ 
3.10 - 30.10Vila Gazárka420385420€ 
31.10 - 18.12Vila Gazárka360330360€ 
2.1 - 26.2Vila Gazárka360330360€ 
27.2 - 23.4Vila Gazárka420385420€ 

Stravovanie:



Restaurace: (počet míst 100)

Služby:



Sportovní možnosti:
Minigolf (v místě), Bowling (7 km), Stolní tenis (1,5 km), Půjčovna kol, Sportovná hala (12 km), Tělocvična, Fittness (1,5 km), Tenisová hala (12 km), Tenisové kurty (1,5 km), Jízda na koni (v místě), Squash (1,5 km), Bazén venkovní, Bazén krytý, Sauna (1,5 km), Volejbalové hřiště (1,5 km), Fotbalové hřiště, Hokejový stadion (12 km), Lyžiarska škola (10 km), Solárium (12 km ), Stredisko zimných sportov (6 km), Lyžiarský vlek (v místě), Půjčovna lyží, Běžkařské trasy, Půjčovna sportovního vybavení, Cyklotrasy, Whirpool (1,5 km)

Kongresové služby:
Pódium, Fax, Dataprojektor, Tabule, Připojeni internetu, Taneční parket, Řečnický pult, Kopírka, Ozvučení, Šatna, Flipchart

Konferenční kapacity:
kongresový sál č. 1 (počet míst 250)

Cenník ubytovania:


Datum1 lůžkový2 lůžkovýapartmán
1.1-31.12750 - 1050600 - 900700 - 1000


Měna: Czk

Ceny zahrnují:
Sleva / poplatky: Kúpeľný poplatok 15 Kč / os. / Deň, Regulačný poplatok k PLP je jednorazový 90 Sk (vstupné, kontrolné a výstupné vyšetrenie), Ceny sú garantované poistencom českých a slovenských zdravotných poisťovní. Výberová strava - bufetové raňajky, obedy a večere výberom z troch menu. Výberovú stravu ponúkame iba v hlavnom hoteli Eliška ****. Základné strava - raňajky, obedy, večere výberom z troch menu.

Fotogaléria (24):


TERMÁLNE KÚPELE Veľké Losiny hotel EliškaTERMÁLNE KÚPELE Veľké Losiny hotel EliškaTERMÁLNE KÚPELE Veľké Losiny hotel Eliška
Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com